نکات و توصیه های شرکت آرش برای نگهداری از ویلا
هر ساختمانی که بر اساس اصول علمی و فنی بنا میگردد، به یک سرمایه ی بلندمدت تبدیل میشود و اگر مالک ساختمان در امر تعمیر و نگهداری و کنترل آن کوشا باشد، به عمر سرمایه ی خود افزوده است و در عین حال، سطح امنیت و سلامت ساکنین ساختمان و حتی اهالی محل و سازه های اطراف را افزایش داده است.
اگر نگهداری ساختمان با برنامه ریزی و مدیریت انجام شود، علاوه بر تأمین امنیت جانی و مالی و آرامش فکری مالکان بناها، مانع از افزایش هزینه های آتی خواهد شد. به عنوان مثال، وجود فرسودگی یا آسیب در یک سیم برق، در صورت عدم توجه به موقع، میتواند زمینه ساز یک آتش سوزی گسترده و تحمیل خسارات فراوان باشد.
سطح نگهداری و نوع تعمیرات هر بنایی با در نظر گرفتن احتمال فرسودگی ها و انواع آنها، تعیین میشود.
برخی از انواع فرسودگیهای ساختمان عبارتند از:
فرسودگی کالبدی یا سازهای: این فرسودگی ناشی از افت کیفیت کالبدی یا سازهای بنا در اثر گذشت زمان، تأثیر آب و هوا، جابجایی زمین و… میباشد.
فرسودگی کارکردی: در این نوع فرسودگی، بنا تناسب خود را برای کارکردی که به خاطرش طراحی شده و یا برای استفاده ی جاری از دست میدهد.
فرسودگی قانونی و رسمی: تدوین مقررات شهری نوین و رواج استانداردها یا قوانین ساختمانی جدید، ممکن است یک بنا را به فرسودگی محکوم کند و باعث تشویق و تسریع روند تخریب و دوباره سازی گردد.
فرسودگی نسبی یا اقتصادی: این نوع فرسودگی از عدم توجیه سرمایه گذاری به دلیل هزینه ی زیاد و بازده کم ناشی از ناموفق بودن منطقه از جنبه ی اقتصادی میباشد.
فرسودگی سازه ای تنها نوع فرسودگی است که در مورد ویلاهای شرکت آرش میتواند مطرح باشد و این، موردی طبیعی است و به مرور زمان برای هر بنایی رخ خواهد داد. البته با توجه به سیاست پیشگیرانه و آینده نگری هایی که توسط تیم مجرب معماری شرکت آرش انجام شده، فرسودگی سازه ای بسیار کندی را شاهد خواهیم بود که با استفاده ی صحیح از ویلاها و اجرای دقیق پروسه های زمانی نگهداری، این روند کندتر نیز خواهد شد.
رسیدگی دوره ای به موارد لازم در موعد برنامه ریزی شده برای نگهداری ساختمان، مهمترین توصیه ی شرکت آرش به متقاضیان و مالکان محترم ویلاها میباشد. برای تأمین این هدف، کارشناسان بخش پشتیبانی شرکت انبوه سازان آرش، نکات لازم برای نگهداری و تعمیرات را، با توجّه به ساختار هر بنا یا ویلا و تأسیسات آن، در اختیار مالک قرار میدهند. همچنین شرکتها و مؤسسات خدماتی وجود دارند که کارهای مربوط به کارشناسی، بازسازی، تعمیر، نگهداری و خدمات را در محل انجام میدهند.
در صورت وجود سیسـتم یکپارچه ی مدیریت ساختمان (BMS) یا سایر سیستمهای هوشمند، کار کنترل و نگهداری ساختمان آسانتر خواهد شد. نرم افزارهایی نیز وجود دارند که به کار برنامه ریزی و یادآوری برای امور بازبینی و نگهداری بنا، کمک میکنند. در مورد ویلاهای مجتمع یا شهرکی، به علّت وجود نگهبانی، سرایدار و باغبان، دغدغه های کمتری برای امنیّت و نگهداری یا تعمیر ویلاها وجود دارد.
انواع مختلف رویکردهای تعمیر و نگهداری ساختمان عبارتند از:
در مورد ویلاهای نوساز، تأکید روی اصول نگهداری است؛ چرا که در صورت نگهداری و استفاده ی صحیح، تا مدتهای مدیدی پس از ضمانت ها نیز موردی برای تعمیرات جدی رخ نخواهد داد و این مزیت، ناشی از مرغوبیت و کیفیت بالای مصالح و تجهیزاتی است که با اجراهای سطح ممتاز کلاس جهانی در ویلاهای ساخت شرکت آرش به کار رفته اند.
بحث نگهداری برای ویلاهایی که استفاده ی فصلی دارند و به شکل سکونت دائم استفاده نمیشوند، جدی تر است؛ به خصوص در بخش تأسیسات و انرژی. در مورد چنین ویلاهایی، تعمیر و نگهداری در زمان حضور باید با رویکردهای پیشگیرانه و اصلاحی انجام شود تا هیچگاه به تعمیر اضطراری نیازی نباشد.
مسلماً رعایت اصول نگهداری و پایبنـدی به برنامهای مدون برای بازبینـی دوره ای بخشهای مختلف ساختمان و تأسیسات ویلا، نویدبخش امنیت، سلامت و رفاه هر چه بیشتر مالکان محترم و حافظ سرمایه ی ایشان خواهد بود.
برچسبها:خرید ویلا در زیباکنار, خرید ویلا در شمال, شرکت آرش, شهرک آرش, شهرک های ویلایی آرش, ویلا, ویلا در زیباکنار, ویلا زیباکنار