در ساخت ویلا با توجه به نوع منطقه باید در انتخاب طراحی و مصالح دقت کرد. شمال کشور و سواحل دریای خزر جزو مناطق معتدل و مرطوب است. بیشترین موردی که در ساخت ویلا در شمال باید مورد توجه قرار گیرد نوع پوشش سقفها ، قطر سقفها و دیوارها و در طرح و فضاهای داخلی و نمای ویلا است. پوشش دیوارها در شمال معمولا با مصالح سنگی و ملات ساروج و سقف ها بصورت شیروانی ساخته میشود. سقف شیروانی در شمال به دلیل بارندگی زیاد است که وظیفه دفع سریع آب باران بر روی سقف ها را بر عهده دارد. اما جدا از مسائل فنی که باید در طرح ویلا در نظر گرفت، بحث زیبایی شناسی ویلا ست که سقف های شیروانی بدلیل تنوع در رنگ و اجرا تاثیر بسیاری در زیبایی ویلا دارند.
.
برای ساخت ویلا شمال باید در نظر داشته باشید که تراکمی که شهرداری برای شهر در نظر گرفته ۵۰ درصد و برای حومه شهر ۳۰ درصد میباشد. یعنی مالک در شهر فقط حق ساخت و تراکم ۵۰ درصد متراژ زمین و در مناطق حومه شهر ۳۰ درصد را دارد. مثلا اگر زمینی به متراژ ۵۰۰ متر دارید فقط میتوانید ۲۵۰ متر مربع در شهر و ۱۵۰ مترمربع در حومه شهر را زیربنای ویلا قرار دهید و بقیه حتما باید برای محوطه و فضای سبز بکار برود. این قانون برای زمینهای ساحلی و یا زمین جنگلی که در حومه و بیرون شهر هستند فرقی ندارد . با این مطلب از وب سایت شرکت انبوه سازان آرش سازنده شهرک های ویلایی آرش همراه باشید تا با مراحل مختلف ساخت ویلا در شمال بیشتر آشنا شوید.
با توجه به موقعیت مکانی زمین و جهتهای جغرافیایی نقشه برداری زمین انجام میگیرد. شمال، جنوب، شرق و غرب و ابعاد زمین مشخص میشود.
با سلیقه کارفرما و با مشورت و نظارت مهندس ناظر نقشه ویلا طراحی میشود. در این نقشه تعداد اتاق خوابها، محل آشپزخانه و … مشخص میشود و روی نقشه میآید.
مهندس طراحی و برآورد، هزینه ویلا و محاسبات سازه ویلا و نوع اسکلت (بتنی ، فلزی) تعداد و مقدار میله گردهای کاربردی در ویلا و محاسبات کلی تا اتمام کار ساخت ویلا را برآورد میکند و حدود هزینه کل بدست میآید.
این مرحله توسط مهندس ناظر و عوامل و پرسنل صورت میگیرد و حدود و طول و عرض نقشه ویلا در زمین اجرا و رنگ ریزی انجام میگیرد یعنی نقشه روی زمین اجرا میشود، خط های نقشه بر روی زمین با گچ علامتگذاری میشود.
کارگران و عوامل پیمانکار ویلا محل رنگریزی شده در مرحله قبلی را با ابعاد و عمق مشخص معین میکنند تا برای اجرای فنداسیون توسط اسکلتکار یا همان آلماتور بند ویلا آماده گردد.
اسکلت کار یا همان آلماتوربند با استفاده از نقشه محاسباتی، اسکلتکاری را انجام میدهد ، مثلا طبق عرف عرض پی ویلا ۹۰ سانتیمتر و ارتفاع ۶۰ سانتیمتر که بسته عرض طبقات، محاسبه و اجرا میشود . در این مرحله اسکلت ها نصب میشوند.
این مرحله را اسکلت کار انجام میدهد و مهندس بر کار نظارت میکند. اسکلتهای کارشده در مرحله قبل را بتن ریزی میکنند.
بنا و کارگران ، ما بین اسکلت و ستون های ویلا را با بلوک و آجر پر میکنند ، که به مرحله سفت کاری ویلا شهرت دارد. سفت کاری ویلا شامل دیوار چینی و تقسیمات داخل ویلا که قسمت های پذیرایی، اتاق خواب، آشپزخانه و … را از هم جدا میکند.
جوشکار ، کار سقف بندی را انجام میدهد که با نظارت مهندس شیب سقف محاسبه میشود. برای زیبایی نمای ویلا ، سقفهای شیب دار با شیب تند و یا شکستگی زیاد در سقف ویلا و سربندی را به کار میبرند.
در ابتدا فرم ها، پنجره ها ، چهارچوب ها ، تعمیرات سیاه دیوارها و سقفها انجام میشود. سپس طبق نقشه مهندس برقکشی ساختمان انجام میشود و لوله کشی و عبور لوله های سرد و گرم و شوفاژ به سرویس ها و آشپزخانه و اتاق ها انجام میشود.
عایق کار، عایق کاری آشپزخانه و سرویس ها و کف ویلا با استفاده از ایزوگام را انجام میدهد. این کار به علت وجود رطوبت در شمال انجام میگیرد. عایق کار با منبعی ایزوگام را داغ کرده به صورتی که قیر آن نرم شود و به کف بچسبد.
دیوارهای سرویس و آشپزخانه کاشیکاری میشود، که همزمان در همین مرحله سقف ویلا را بسته به سلیقه کارفرما و یا صاحب ویلا میتوان از چوب روس ، لمبه ، کناف یا سقف کاذب سرویسها ( میله گرد ، راویز ) انجام داد .
بنا با استفاده از پودر سنگ و سیمان سفید، دیوار های از قبل تعمیر شده توسط بنا با سیمان سیاه را سفید کاری میکند.
بسته به سلیقه کارفرما مصالح می تواند شامل سرامیک ، سنگ ، یا لمینت و یا پارکت باشد که در کف ویلا به کار میرود. برای کاهش در هزینه ها از سرامیک در کف ویلا استفاده میشود. ولی اگر کارفرما زیبایی کف را مد نظر دارد، بهتر است برای کف سالن ویلا و یا اتاق خواب لمینت و یا پارکت استفاده شود.
در این مرحله تجهیزاتی از قبیل شومینه در داخل ویلا و کلید و پریزها و چراغها و لوستر و شیرآلات و توالت فرنگی ، توالت ابرانی ، روشویی ، کمد دیواری و کابینت آشپزخانه ویلا نصب میشود. و سپس دربها و پنجره ها و شیشه های پنجره های ویلا داخلی و بیرونی ویلا و یا ساختمان نصب میشود. و حالا نوبت نصب پله بیرونی ویلا و یا ساختمان است.
بسته به نظر و سلیقه کارفرما، نقاشی ساختمان انجام میشود. نقاش با هنر نقاشی و خلاقیت خود داخل و بیرون ویلا را با نظارت مهندس، نقاشی میکند.
البته مراحلی که در بالا ذکر شدند بیشتر نگاهی موردی به ساخت ویلا دارند و باید در نظر گرفت که ویلاهایی که به صورت شهرک ویلایی و دهکده ویلایی در شمال ساخته می شوند از نظر مدیریت پروژه پیچیدگی های خاص خود را دارند و با توجه برنامه ریزی های تیم های مهندسی قوی و متخصص مراحل کار آنها پیش می رود. برای دریافت مشاوره های بیشتر در زمینه ساخت ویلا و سرمایه گذاری در زمینه خرید و فروش ویلا در شمال با کارشناسان ما در تماس باشید.
برچسبها:خرید زمین در شمال, خرید و فروش زمین در شمال, خرید ویلا در شمال, زمین, زمین در شمال, فروش زمین در شمال, فروش ویلا شمال, ویلا شمال